Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia: al uw automatisering onder 1 dak.

Pinterest: wat is het en hoe kunt u het zakelijk inzetten?

Wat is Pinterest en hoe zet ik dit in?Er zijn veel verschillende sociale netwerksites tegenwoorden. Zo kunnen we met zijn allen terecht op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Er is sinds vorig jaar een nieuw sociaal netwerk bijgekomen, namelijk Pinterest. In dit artikel zullen wij u een korte inleiding geven van dit relatief nieuwe sociale netwerk en we zullen voor u op een rijtje zetten wat de zakelijke mogelijkheden zijn.

Pinnen?

Heel simpel uitgelegd is Pinterest een digitaal prikbord waar u mooie afbeeldingen met de rest van de wereld kunt delen en afbeeldingen van anderen ook weer kunt delen. Door het speciale design lijkt het net of u zich op een groot digitaal prikbord bevindt.

Is het ook geschikt voor ons?

Pinterest is zakelijk gezien niet geschikt voor ieder bedrijf. Het is vooral een geschikt medium als u een daadwerkelijk product of visuele beleving aanbiedt. Op deze manier kunt u mooi in beeld brengen wat uw aanbiedingen zijn of speciale acties mooi in beeld brengen.

Mocht u meer willen weten van Pinterest of een speciale workshop Pinterest willen volgen, dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via 078 – 622 98 99 of stuur een e-mail naar info@acadia.nl

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief