Acadia Internet Services

Acadia is een multifunctioneel dienstverlenend bedrijf. Voor al uw automatiseringsgerichte zaken kunt u bij Acadia terecht.

Acadia kent diverse specialisaties. Hieronder noemen wij er enkele:

 • Acadia staat klaar om uw operationele software te koppelen met uw internettoepassingen.
 • Acadia staat klaar om uw website te moderniseren zodat uw organisatie de beschikking krijgt over flexibele, interactieve internettoepassingen.
 • Acadia staat klaar om uw operationele automatisering door te lichten, u te adviseren over aanpassingen, uitbreidingen en de mogelijkheden van koppelen met internet.
 • Acadia staat klaar om uw organisatie op basis van standaard modules te voorzien van operationele software die aan de allerlaatste technische eisen voldoet, software die weer jarenlang met uw organisatie zal mee evolueren.
 • Acadia staat klaar om uw medewerkers te ondersteunen in aanschaf en gebruik van hardware, pakketsoftware, beveiliging en communicatie.
 • Acadia staat klaar om het volledige onderhoud van uw systemen en de opleiding van uw medewerkers op zich te nemen.
 • Acadia is uw totaalleverancier voor systemen op het gebied van:
  • urenregistratie,
  • verkoopinformatie,
  • facturatie, boekhouden,
  • draadloos communiceren en
  • interactief internet.

Acadia levert geen standaard oplossingen.
Acadia levert alleen maatwerk, toegespitst op uw specifieke wensen.

Wilfred

Directeur, hoofdprogrammeur

Als hoofdprogrammeur beschrijf en monitor ik de te programmeren trajecten. Als eindverantwoordelijke voor het programmeerwerk ontferm ik mij meestal over de wat meer complexe projecten. 

Mijn hobbies zijn fotograferen, electronica en klussen in en rond het huis. Daarnaast ben ik ook fervent Formule 1 fan en probeer geen race te missen.

 

Roel

Directeur, hardware, netwerkbeheer en administratie

Buiten mijn directie taken verzorg ik alle hardware gerelateerde zaken voor diverse relaties en binnen Acadia. Ook de administratieve werkzaamheden en boekhouding neem ik voor mijn rekening. 

Buiten Acadia ben ik regelmatig op pad met mijn camper en ga ik, net als Kevin, regelmatig een toernooi pokeren. 

Ruud

Sales, After sales, Planner, Content manager

Bij Acadia hou ik mij hoofdzakelijk bezig met de klant contacten en planningen. Ik richt mijn tevens op after sales trajecten en ondersteun en adviseer onze content management klanten bij het plaatsen van de content.

In mijn vrije tijd ben regelmatig in Azië om te jureren tijdens internationale Koi shows. In de Nederlandse Koi scene verzorg ik workshops en ondersteun ik de vereniging die de grootste Koi show van Europa organiseert.

Kevin

Programmeur, developer.

Bij Acadia ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het programmeren van Content Management Systemen maar ook het produceren van one page (actie) websites en custom websites vallen onder mijn taken pakket. 

In het weekend ga ik graag pokeren met mijn vrienden, waarbij het winnen van een leuk toernooi(tje) in Las Vegas tot op heden wel mijn mooiste ervaring was. 

 


Websites

Voor professioneel webdesign is Acadia uit Dordrecht UW ideale partner.


Webwinkels

Heeft u behoefte aan een gebruiksvriendelijke, snelle webwinkel?


Software ontwikkeling

Wanneer u kiest voor maatwerk software van Acadia, kiest u voor kwaliteit.


Advies

Heeft u behoefte aan advies inzake uw (online) bedrijfsprocessen?