Consultancy: advies op maat

Uw website is uw visitekaartje naar klanten en leveranciers. Het is één van de middelen die u inzet voor de communicatie met uw omgeving. Uw website heeft een centrale plaats in uw communicatiestrategie. U dient daarom vooraf goed na te denken over het doel dat u wilt bereiken met de website.

Richt uw website zich op uw doelgroep?

Hoe ziet uw doelgroep eruit? Wat leest uw doelgroep? Welke informatie willen zij lezen en wat wilt u uw doelgroep duidelijk maken? Het zijn allemaal vragen die u, voordat u aan de slag gaat met uw website, wilt beantwoorden. Als u goed weet wat u wilt bereiken met uw website en uw website past naadloos in de rest van uw communicatiestrategie, dan beleeft u het meeste plezier aan uw site.

Bereikt uw website haar doelen en genereert zij meer business?

Om u te helpen uw website een plaats te geven in uw bestaande communicatiestrategie vindt u in Acadia een partner die gespecialiseerd is in communicatieadvies over digitale media en internetcommunicatie. Acadia ondersteunt u met het bepalen van uw communicatiedoelstellingen, uw doelgroepen en de wijze van communicatie via uw website. Tevens adviseert Acadia u over een functionele opzet en informatiestructuur van de website. Het resultaat: een doordacht plan over de communicatie en een functionele opzet van uw website. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van uw doelen en uw strategie, waardoor het resultaat achteraf nooit tegenvalt.

Adviesdiensten van Acadia:

  • analyse en advies.
  • inventarisatie en onderzoek.
  • websitestructuur en functioneel ontwerp.
  • zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • inventarisatie interne hardware infrastructuur

 


Websites

Voor professioneel webdesign is Acadia uit Dordrecht UW ideale partner.


Webwinkels

Heeft u behoefte aan een gebruiksvriendelijke, snelle webwinkel?


Software ontwikkeling

Wanneer u kiest voor maatwerk software van Acadia, kiest u voor kwaliteit.


Portfolio

Wij geven u een indruk van de mogelijkheden die Acadia uw organisatie kan bieden.

Wilt u ook advies? Neem contact met ons op :