Wilt u een nieuwe website? 

Voor professioneel webdesign is Acadia uit Dordrecht dé ideale partner om mee samen te werken. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en webontwikkeling. Mede dankzij deze ervaring hebben wij door de jaren heen voor verschillende grote en kleine bedrijven websites mogen maken.

Websites checklist

Acadia heeft voor u enkele aandachtspuntjes opgesteld waar u op moet letten:

Goede teksten
Maak de teksten op uw website niet te lang; de bezoeker zal deze niet lezen. Structureer de teksten door middel van tussenkopjes en paragraven.

Duidelijke navigatie
Zorg ervoor dat de bezoeker van uw website binnen 3 klikken de informatie kan vinden die hij zoekt. Als dit meer klikken kost is de kans groot dat de bezoeker afhaakt en naar uw concurrent toegaat.

Neem contact met ons op voor een volledige checklist, hiermee kunt u uw website uitgebreid checken.

Mocht uw website op diverse niet goed scoren of heeft u interesse in meer informatie over zoekmachine optimalisatie, neem dan contact op met Acadia. U kunt dit doen via info@acadia.nl of door te bellen naar 078 – 622 98 99.


Webwinkels

Heeft u behoefte aan een gebruiksvriendelijke, snelle webwinkel?


Software ontwikkeling

Wanneer u kiest voor maatwerk software van Acadia, kiest u voor kwaliteit.


Zoekmachine optimalistatie

Zorg ervoor dat uw website organisch beter gevonden wordt.


Portfolio

Wij geven u een indruk van de mogelijkheden die Acadia uw organisatie kan bieden.

Ik wil een website laten maken: hoe gaat dat in zijn werk?

Als u kiest voor de webdesign diensten van Acadia, dan gaan wij gestructureerd te werk. Onze werkwijze voor webdesign en webontwikkeling is als volgt:

  • Intake gesprek: tijdens het intake gesprek laten wij u nader kennis met Acadia en vertellen wij u de ins en outs over Acadia. Ook inventariseren we uw eisen en wensen met betrekking tot uw (nieuwe) website.
  • Functioneel ontwerp: Op basis van de tijdens het intake gesprek verzamelde wensen schrijven wij voor u een functioneel ontwerp. In dit functioneel ontwerp worden alle functionaliteiten en te programmeren zaken omschreven. Het functioneel ontwerp wordt met u door gesproken en na goedkeuring hiervan maken wij een offerte op maat.
  • Offerte op maat: naar aanleiding van het functioneel ontwerp maken wij voor u een offerte op maat. In deze offerte zullen wij tevens de planning en het facturatie traject beschrijven.
  • Ontwerp maken: als u de offerte heeft goedgekeurd gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw website. Het ontwerp moet uw volledige goedkeuring krijgen voordat wij verder gaan met het omzetten van het ontwerp naar de daadwerkelijke website.
  • Ontwerp omzetten: als het ontwerp uw goedkeuring heeft gekregen dan gaan wij het omzetten naar HTML of het implementeren in het Acadia Content Management Systeem (ACMS).
  • Testfase: nadat wij het ontwerp hebben omgezet naar de daadwerkelijke website, zullen wij alles uitvoerig testen. Wij testen bijvoorbeeld of de website goed werkt in verschillende browsers, zoals Internet Explorer, Safari, Firefox en Google Chrome. Ook testen we of de website werkt op verschillende schermresoluties. Vanzelfsprekend krijgt u de mogelijkheid om de website helemaal af te testen.
  • Afrondende fase en cursus: tijdens de afrondende fase worden de puntjes op de "i" gezet en de laatste schoonheidsfoutjes weggewerkt. Nu wordt uw website online gezet en krijgt u, in het geval dat u een Acadia Content Management Systeem heeft, een cursus over hoe u met dit systeem uw website kunt bijhouden

Gerealiseerde websites

Voor meer voorbeelden kunt u ons portfolio bekijken.

 

Heeft uw bedrijf behoefte aan een nieuwe website? Neem contact met ons op :