Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia: al uw automatisering onder 1 dak.

Hoe verleidt u de bezoekers van uw website?

Verleid klanten door middel van uw websiteGa eens terug in de tijd... Hoe verleidde u uw eerste vriendinnetje (of vriendje). Hoogst waarschijnlijk deed u dat intuïtief. De grote reclamebureaus gaan er prat op zich niet te laten leiden door hun verstand, maar altijd hun gevoel te volgen. Wij geven u hieronder enkele tips hoe uw gevoel te blijven volgen en de bezoekers van uw website kunt verleiden.

Hou het kort en spannend

De grootste kunst is om veel te zeggen met weinig woorden. Geef niet te veel weg, maar zorg er wel voor dat u de interesse van de bezoeker wekt. Prikkel hen met informatie, maak ze nieuwsgierig en zorg er hiermee voor dat de bezoeker ook nieuwsgierig wordt! Vergeet het bekende motto  “less is more” niet, de kunst van het weglaten.


Geef iets moois weg

Nu de bezoeker geïnteresseerd op uw website aan het lezen is gaat u iets weggeven. Een stukje informatie waarmee u aangeeft iets unieks voor hen te kunnen betekenen. Ook uw bezoeker volgt zijn gevoel dus de eerste indruk die u wekt is van groot belang.

Maak het persoonlijk

Spreek in de teksten niet in het algemeen, maar benader de bezoeker door hem aan te spreken via uw tekst. Schrijf dus over u of, als u het gevoel heeft informeel te mogen zijn, met je. Schrijf niet te veel over jezelf, maar geef de bezoeker de aandacht die hij verdient.

Hou het kort

Zorg ervoor dat u geen “ellenlange” verhalen schrijft. Hou de aandacht vast door korte blokjes tekst met pakkende headers. Hiermee verleidt u de lezer tot verder lezen.

Sluit af met een call to action

U wilt uiteraard een vervolg op het eerste contactmoment dus net als vroeger moet er een mogelijkheid zijn om een “afspraakje” uit dit eerste contact te slepen. Zorg ervoor dat uw contactgegevens onderaan de tekst zichtbaar zijn. Als uw bezoeker dan voldoende geïnteresseerd is kan hij direct contact met u opnemen. Indien deze impuls er is moet deze meteen benut kunnen worden!


Komt u er zelf niet uit om verleidelijke webteksten te schrijven?

Laat Acadia dit dan voor uw website verzorgen. Bel ons op 078 – 622 9899 of mail stuur een e-mail naar info@acadia.nl.


 

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief