Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

Maakt u voldoende gebruik van de online mogelijkheden?

Ondernemers maken toch nog te weinig gebruik van alle online mogelijkheden

Wist u dat ondernemers nog altijd te weinig gebruik maken van de mogelijkheden die het internet biedt. Ondanks het feit dat circa 80% van de Nederlandse een eigen website heeft blijkt er maar een relatief klein percentage online verkoop, inkoop en marketing adequaat in te zetten.

Minder bewust

Nederlandse ondernemers zijn nog niet helemaal bewust van de mogelijkheden die het internet biedt. Haalt u eigenlijk voldoende rendement uit uw website? Heeft u nagedacht over online verkoop van producten en of diensten?

9 procent groei

De internet economie zal volgens Google de komende jaren nog met 9% groeien. Wanneer u bedenkt dat er momenteel reeds 24 miljard omgezet wordt via internet dan kunt u zich indenken dat 9% een significant bedrag is. Een bedrijf met een actief internet beleid groeit ongeveer 3% sneller dan bedrijven die dit niet hebben.

Er is meer mogelijk dan alleen een webwinkel

Wij denken graag met u mee! Misschien kunnen wij uw diensten en of producten ook wel actief via internet aanbieden. Dit hoeft niet direct in de vorm van een traditionele webwinkel maar ook een reguliere website met daar in voldoende zogeheten “call-to-action” kan er voor zorgen dat de online interactie met uw website bezoekers stijgt.

Wilt u een advies inzake uw verdere commerciële mogelijke heden op internet? Neem dan contact met Acadia op via 078 - 622 98 99. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@acadia.nl of via het digitale contactformulier op de website.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief