Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia: ook voor al uw maatwerkapplicaties.

Succes op Startersdag

Startende ondernemers hebben veel aan hun hoofd, voordat ze eenmaal aan de slag kunnen. Dat bleek op de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Want het Starterspakket van Acadia, Elda PR en Twin Creations verleidde veel aanstaande ondernemers tot de verzuchting ‘díe vorm van hulp is wat ik nodig heb!’.

‘Je kunt je bedrijf maar één keer goed en professioneel neerzetten’.

Dat was de kern van het verhaal dat Ruud Besems (Acadia) en Harry Eskes (Elda PR) tijdens de Startersdag tientallen keren vertelden. En dat aan startende ondernemers, die zich beseften dat ‘zomaar even beginnen’ eigenlijk niet aan de orde is. Tenminste, als je het gedegen wilt aanpakken; vond men. Dan is hulp van ervaren ondernemers met je website, communicatie en huisstijl meer dan welkom.

De Startersdag verliep voor de bedenkers van het Starterspakket voorspoedig. Met tussendoor zelfs contacten met andere bedrijven en de Rotterdamse UWV en Ondernemers voor Ondernemers om over samenwerking te praten.

Waarmee de potentie van het Starterspakket overduidelijk is aangegeven; als ook dérgelijke organisaties belangstelling tonen voor je product…

Het Starterspakket voor website, communicatie en huisstijl is verkrijgbaar voor € 895,-; incl. persoonlijke hulp voor je eigen unieke oplossing.

 

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief