Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

De online markt is gegroeid met 9%. Heeft u al een webshop?

Gebruiksvriendelijk registratieproces webshopsOndanks de crisis is de online consumentenbesteding in 2012 met 9% naar een jaaromzet van 9,8 miljard ten opzichte van het jaar daarvoor. Consumenten bestellen steeds vaker via internet en zijn daardoor verantwoordelijk voor de omzetgroei van de online markt. In 2012 plaatsten we per persoon gemiddeld 8 online bestellingen, dit is 8% meer dan in 2011.

Het is dus belangrijk dat u te vinden bent op het internet met uw winkel, want daar liggen kansen voor uw omzet. Acadia kan een perfecte webshop voor u ontwikkelen die u helemaal zelf kunt bijhouden. Enkele mogelijkheden qua functionaliteit in onze webshop zijn:

  • Integratie van iDeal
  • Geoptimaliseerd voor Google: uw webshop wordt goed gevonden
  • Eenvoudig beheren van bestellingen
  • Uitgebreide zoekfunctionaliteit in de webshop
  • Voorraadbeheer

Voorbeelden van webshops die we succesvol ontwikkeld hebben zijn de webwinkels van Schmidt Zeevis, Domburg Sportprijzen, Ed Baak uit Houten en Babyshoppen.

Wilt u meer informatie over de webshop oplossingen van Acadia? Neem dan contact met ons op via 078 - 622 98 99. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@acadia.nl en via het digitale contactformulier op de website.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief