Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia is uw specialist op het gebied van professioneel webdesign.

Plaats dezelfde content niet op meerdere kanalen

Plaats dezelfde content niet op meerdere kanalenEen veelgemaakte fout: hetzelfde bericht in dezelfde stijl op verschillende social media kanalen plaatsen. Dit is echter niet de juiste manier. Aan te raden is voor elk social media kanaal een andere strategie te gebruiken. Op Facebook kunt u gebruik maken van afbeeldingen of filmpjes om het korte bericht kracht bij te zetten, terwijl een blog een heel andere strategie vereist.

Hieronder enkele tips om goede, diverse content te schrijven voor verschillende kanalen.

Twitter

Hou het kort en bondig en schrijf een pakkende titel die de aandacht trekt, voorzien van een linkje en een of meerdere relevante hashtags.

Facebook

Maak gebruik van afbeeldingen of filmpjes om het bericht te ondersteunen. Een goede afbeelding zegt meer dan 1000 woorden en springt meteen in het oog.

Linkedin

Schrijf een pakkende korte tekst die de link die u deelt verduidelijkt en die uitnodigt om op de link te klikken.

Pinterest

Maak gebruik van mooie, hoge resolutie afbeeldingen. Een mooie afbeelding valt sneller op. Om meer kracht te zetten bij de afbeelding is het aan te raden om een goede beschrijving/omschrijving te geven, zodat het geheel goed in het oog springt.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van social media, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op via 078 – 622 98 99 of via info@acadia.nl

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief