Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia levert geen standaard oplossingen. Acadia levert alleen maatwerk!

Ze zijn er: hashtags op Facebook

Hashtags op FacebookIn navolging van Twitter is het sinds enkele weken ook mogelijk om op Facebook gebruik te maken van hashtags. Acadia geeft u enkele tips met betrekking tot het hashtag gebruik op Facebook.

Plaats er niet te veel

Het gebruik van hashtags overdrijven in een update op Facebook is natuurlijk niet gewenst. Als een bericht grotendeels uit hashtags bestaat hebben deze vaak geen gerelateerd onderwerp. Maak dus alleen gebruik van een hashtag als deze daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft voor uw update.

Plaats een hashtag onderaan

Een statusupdate op Facebook heeft meer ruimte om een boodschap over te brengen dan een tweet. Schrijf op Facebook daarom eerst uw bericht en plaats na dit bericht de hashtag(s) die u wilt gebruiken. Zo blijft alles overzichtelijk.

Wat is de beste hashtag?

Zoek goed uit of de hashtag die u wilt gebruiken al in gebruik is voor het onderwerp dat u wilt beschrijven. Dit kunt u makkelijk doen door de hashtag in de zoekbalk van Facebook in te voeren en te zoeken. Als dezelfde onderwerpen naar voren komen waarover u wilt schrijven dan weet u dat u de juiste hashtag gebruikt.

Wilt u meer weten over het gebruik van hashtag of het gebruik van Facebook in het algemeen? Neem dan contact met ons op via 078 – 622 98 99 of via info@acadia.nl

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief