Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia levert geen standaard oplossingen. Acadia levert alleen maatwerk!

De wet van de grote getallen...

Meer lezers

Vergroot het aantal inschrijvingen op uw nieuwsbrief en daarmee het aantal prospects dat uw informatie ontvangt. Theoretisch zal hiermee ook de scoringskans omhoog gaan.

Wanneer iemand zich abonneert op uw nieuwsbrief geeft hij of zij daarmee expliciet aan interesse te hebben in uw bedrijf of product. Daar moet dus rendement te halen zijn. Het is dus zaak om zoveel mogelijk abonnees op uw nieuwsbrief te krijgen. In dit nieuwsbrief item geven we u enkele tips om meer abonnees te verkrijgen.

Voor we echter abonnee’s gaan scoren geven wij u het volgende mee. Met alleen een nieuwsbriefmodule “wint” u de oorlog niet. Het is van belang dat u hiermee net als met uw overige PR uitingen consequent mee omgaat. Het is dus zaak om met vaste intervallen uw nieuwsbrief te verzenden hiermee creeërt u een verwachtingspatroon bij uw relaties.

  1. Laat het opvallen
    Plaats de inschrijfmogelijkheid voor de nieuwsbrief prominent op uw website. Een nieuwsbrief hebben is één ding het vindbaar maken ervan is natuurlijk een tweede. Alleen een linkje of een standaard knop in uw menu is niet voldoende. Maak uw nieuwsbrief duidelijk vindbaar door middel van een opvallend item op uw voorpagina. 
  2. Geef eens iets weg
    Verloot eens een aardigheidje onder de lezers van uw nieuwsbrief. Iedereen is gevoelig voor gratis zaken. U kunt vrij simpel een actie opzetten. Verloot een product of dienst onder iedereen die reageert op uw nieuwsbrief. Dit lijkt een beetje op de bekende Facebook acties maar is toch net even anders.

Heeft u zelf nog ideeën communiceer deze gerust wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op via 078 – 622 98 99 of stuur een e-mail naar info@acadia.nl.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief