Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

Zoekmachine marketing in 2013

Zoekmachine marketing waar dient u op te letten?


We geven u vijf korte tips, sommige hiervan kunt u zelf toepassen, maar bij enkele heeft u mogelijk wat ondersteuning nodig. Dit is geen probleem want zoekmachine optimalisatie en -marketing is één van de specialisaties van Acadia.
 

 1. De mobiele markt blijft groeien
  Kijk dus goed naar uw doelgroep en laat u informeren over de mogelijkheden om uw website responsive te laten worden. Hiermee kunt u de informatie voorziening per medium verschillend aansturen.
 2. Combineer PR, social media en zoekmachine optimalisatie
  Social Media platformen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn worden razendsnel geindexeerd. Goed gebruik hiervan is dus van essentieel belang. Wanner u uw PR strategie voor de komende periode uitgewerkt heeft is het dus belangrijk om uw speerpunten via de genoemde kanalen onder de aandacht te brengen.
 3. Kijk niet alleen naar posities
  Een hoge positie, ranking, in bijvoorbeeld Google is heel mooi maar het belangrijkste is de conversie die u daarna bewerkstelligt. Hoeveel bezoekers nemen nadat zij uw site vinden de juiste beslissing en gaan zaken met u doen?
 4. Experimenteer eens met de titels en omschrijvingen van uw pagina’s
  Experimenteren met Google adwords doet bijna iedereen. Waarom dan ook niet eens wat zaken testen met de titels en omschrijvingen van uw pagina’s? Het Acadia Content Management Systeem biedt u deze mogelijkheid tenslotte niet voor niets. Bent u niet zeker van uw zaak? Schroom niet en neem contact met ons op!
 5. Zoek de perfecte tools!
  Veel specialisten vinden het handig om allerhande nieuwe tools te testen. Onze ervaring leert dat de perfecte tool niet bestaat. Deze is zodra hij geschreven is eigenlijk al weer verouderd. De ontwikkelingen binnen de zoekmachines gaan snel, heel snel! Daarom volgen onze  SEO en Marketing specialisten deze markt op de voet en zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente technieken en criteria.

Heeft u behoefte aan assistentie bij het vindbaar maken van uw website of wilt u de conversie verhogen? Neem contact met ons op via 078 – 622 98 99 of stuur een e-mail naar info@acadia.nl.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief