Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

Acadia doet aan Social Media, u ook?

Acadia kan u voorzien van het social media totaal pakket. Met het social media totaalpakket van Acadia bent u volledig aanwezig op de meest populaire - en voor u relevante - social media kanalen. 

Om uw bedrijf via social media op professionele wijze te presenteren kunnen wij uw bedrijfsuitstraling doorvoeren op de diverse media. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van de look and feel van uw twitter pagina en bijvoorbeeld een op uw huisstijl aansluitende facebookbedrijfspagina een zogeheten “fanpage”.

Daarnaast kunt u door Google Analytics de activiteiten laten peilen, klantcontacten via deze kanalen faciliteren vervolgens ontvangt u maandelijks een rapportage van de activiteiten van het profiel.

Acadia helpt u op weg met social media. Social media is echter niet iets wat op zichzelf staat. Social media kunt u integreren in uw gehele bedrijfsproces, van HRM tot marketing en van logistiek tot service. Acadia denkt mee hoe u dit op een efficiënte manier kunt doen, hoe u de resultaten meetbaar maakt en hoe u het bedrijf, merk of product kunt laten opvallen.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief