Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia levert geen standaard oplossingen. Acadia levert alleen maatwerk!

Acadia website vernieuwd

Het was u misschien al wel opgevallen, wij hebben onze website vernieuwd! Zoals ik al eerder aangaf, als internetbureau is het erg belangrijk om met de tijd en razendsnelle ontwikkelingen mee te gaan en wij vinden het daarom ook belangrijk om onze eigen website bij de tijd te houden.

Natuurlijk is het ontwerp op de schop gegaan. Aan de indeling is erg veel veranderd, de presentatie ervan heeft een ingrijpende verandering ondergaan.

Ook technisch zijn er een heleboel verbeteringen ten opzichte van onze vorige website, ik wil er hiervan enkele belichten.

De website is gebouwd in het vernieuwde Content Management Systeem van Acadia. Dit is een techniek om content gestructureerd te kunnen presenteren, hierdoor is de website nog eenvoudiger en flexibeler te beheren dan voorheen. Eén van de voordelen van een CMS is dat u zelf makkelijk teksten kunt toevoegen aan uw website. Een ander voordeel is dat u beter gevonden wordt via zoekmachines door de optimalisatie van de tekst + de techniek.

Ook hebben wij het onderdeel aanmelden voor onze nieuwsbrief handig verwerkt in de website. Dit neemt standaard geen ruimte in beslag.

Op de contactpagina hebben wij onze locatie op een grote plattegrond (Google Maps) neergezet. Door op de marker te klikken kunt u eenvoudig de route naar ons plannen.

Tenslotte zult u merken wanneer u door één van ons gemaild wordt dat wij onze email lay-out hebben aangepast.

Meer informatie over het Content Management Systeem van Acadia kunt u hier vinden.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief