Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

De 7 mooiste en leukste iOS apps van 2012

De 7 beste en leukste iOS apps van 2012We zitten alweer ruim een week in 2013, maar toch zouden we nog een keer willen terugblikken op het jaar 2012. We zetten de 7 mooiste, leukste en handigste iPhone/iPad apps graag op een rijtje!

App 1: Evernote

Evernote is een applicatie waarmee je notities kunt maken, afbeeldingen kunt opslaan en op deze manier je ideeën bij de hand kunt hebben. De iPad applicatie is echt een genot voor het oog.

Klik hier om de Evernote app te downloaden. 

App 2 : Google Maps

Dat Apple Maps geen succes is geweest moge duidelijk zijn gezien de vele berichten die hierover in het nieuws zijn verschenen. Gelukkig bracht Google na een tijdje Google Maps uit voor de iPhone, zodat iPhone gebruikers in ieder geval weer van goede navigatie gebruik konden maken.

Klik hier om de Google Maps app te downloaden.

App 3: Google+

Google+ is de sociale netwerksite van Google en is het beste te vergelijken met Facebook. Ook voor Google+ is er een iOS applicatie ontworpen en we zijn hier persoonlijk erg van onder de indruk. Het erg rustige uiterlijk maakt de app overzichtelijk en duidelijk. Google+ is niet zo actief als Facebook, dus heel vaak zullen we deze applicatie helaas niet gebruiken.

Klik hier om de Google+ app te downloaden.

App 4: Gmail

De vierde app is ook een Google productie, namelijk Gmail. De Gmail applicatie kreeg een flinke lay-out verandering en werkt nu nog beter en sneller, vooral het toevoegen van meerdere bestanden in een e-mail is een verademing.

Klik hier om de Gmail app te downloaden.

App 5: NOS

Niet de applicatie van Nu.nl, maar de vernieuwde NOS app staat in dit overzicht. Dit omdat deze applicatie naast overzichtelijk ook nog eens erg snel en stabiel is. Al het belangrijke nieuws is te vinden en door middel van het menu bovenin of swipes is het erg eenvoudig om naar een andere rubriek te gaan. Een absolute aanrader!

Klik hier om de NOS app te downloaden.

App 6: Chrome

De laatste Google app in dit overzicht is de browser Chrome. Het is namelijk ook mogelijk om naast Safari van Apple een andere browser op je iDevice te gebruiken. De browser is snel, simpel en het is mogelijk om jezelf aan te melden bij Chrome. Op deze manier synchroniseer je geopende tabbladen, bladwijzers en wachtwoorden van je computer naar je iDevice. Ook is het mogelijk om een onbeperkt aantal tabbladen te openen.

Klik hier om de Chrome app te downloaden.

App 7: Facebook

De oorspronkelijke Facebook applicatie was traag en crashte regelmatig. Toen Facebook de vernieuwde versie van deze applicatie uitbracht was deze een stuk sneller en fijner om je foto’s mee te uploaden. Op een enkele crash na is het een van de fijnste social media apps voor de iPhone.

Klik hier om de Facebook app te downloaden

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief