Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

We geven ook meteen wat zakelijke Twittertips

In het vervolg op het eerder geplaatst netwerk item geven we u ook meteen wat zakelijke Twittertips. Via Twitter kunt extra bezoekers naar uw website lokken en daarmee uw diensten en producten onder de aandacht brengen.

  • Al uw online activiteiten worden gezien als een visitekaartje voor uw bedrijf Zorg er dus voor dat u altijd correct blijft en ga geen moeilijke discussies aan via Twitter, pak in geval van twijfel gewoon “ouderwets” uw telefoon.
  • Neem uw volgers serieus Lees ook wat uw volgers te vertellen hebben en toon interesse. Dit vergroot de band met uw volgers, de mogelijke relaties van de toekomst.
  • Netwerken is delen Promoot niet alleen uw producten maar deel ook relevante informatie. Hiermee verhoogt u de informatieve waarde van uw account.
  • Er bevinden zich mogelijke opdrachtgevers onder uw volgers Zorg voor enthousiaste volgers, zij zijn uw mogelijke ambassadeurs op het gebied van mond-tot-mond-reclame.
  • Overdrijf het niet Twitter regelmatig maar overdrijf het niet. Talloze nietszeggende tweets zorgen misschien wel dat uw account gezien wordt maar dit wekt ook mogelijk ergernis op en daarmee werkt dit tegen u. Kwaliteit gaat altijd over kwantiteit.
  • Niet ongeduldig zijn Gebruik de zoekfunctie van Twitter om relevante tweets te vinden en reageer hier op. U zult niet à la minute nieuwe relaties creëren via Twitter maar dat lukt u doorgaans ook niet met analoog netwerken.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief