Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia: al uw automatisering onder 1 dak.

Tips voor een goede LinkedIn bedrijfspagina

Steeds meer bedrijven maken gebruik van LinkedIn als marketingtool voor hun bedrijf. Op een dergelijke pagina is het mogelijk om de producten of diensten van uw bedrijf te beschrijven. Acadia geeft u graag een aantal tips om uw bedrijfspagina op LinkedIn zo goed mogelijk te benutten.

Tip 1: Vul de gegevens zo volledig mogelijk in Een professionele, volledig ingevulde LinkedIn bedrijfspagina is een goede manier om uw visitekaartje af te geven. Het is ook belangrijk om hierbij rekening te houden op welke woorden u gevonden wilt worden. Pas uw teksten hierop aan.

Naast het toevoegen van een omschrijving van uw bedrijf kunt u ook de volgende onderdelen toevoegen:

  • logo;
  • specialiteiten;
  • locatie van uw bedrijf;
  • de branche waarin uw bedrijf zich bevindt.

Tip 2: Vraag klanten om een aanbeveling
Het is mogelijk om uw klanten een aanbeveling te laten geven per product of dienst. De aanbevelingen van klanten komen dan hierbij te staan. Het is zeker aan te raden om dit te doen, want het is een makkelijke manier om reclame te maken voor uw bedrijf.

Tip 3: Uw producten en diensten toevoegen
Het is sinds november 2010 mogelijk om producten en/of diensten toe te voegen aan uw LinkedIn bedrijfspagina. U kunt deze te voorzien van onder andere de volgende zaken:

  • omschrijving van het product of de dienst;
  • een logo of afbeelding;
  • een Youtube video.

Door het toevoegen van producten en diensten aan uw pagina krijgen relaties een beter beeld van wat uw bedrijf nog meer voor hen betekenen kan.

Wilt u meer weten over het inzetten van LinkedIn voor uw bedrijf? Wij helpen u daar graag bij!

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief