Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia is uw specialist op het gebied van professioneel webdesign.

Hotmail stopt - Outlook.com als goede vervanger?

Outlook.com, dat sinds 31 juli 2012 online is, wordt de vervanger voor Hotmail.

Microsoft komt niet met een revolutionair pakket. Outlook.com lijkt vooral bedoeld te zijn om bestaande online diensten beter te integreren. Hiermee wil Microsoft de concurrentie aangaan met de verschillende diensten van Google. Outlook.com heeft een nieuw overzichtelijk uiterlijk, links met sociale media en andere toepassingen om ongewenste email tegen te gaan.

Wat wordt er met de bestaande accounts gedaan?

U kunt inloggen met uw bestaande account of een nieuw account aanmaken. Huidige accounts van Hotmail-gebruikers kunnen worden geüpgraded naar een Outlook-account. E-mailadressen zoals hotmail.com en live.com blijven werken. Als u een nieuw account wilt aanmaken dan kunt u alleen kiezen voor een adres die eindigt op outlook.com.

U kunt met deze nieuwe dienst ook gesprekken via Skype voeren en tevens is Outlook.com geïntegreerd met Skydrive. Skydrive is een opslagdienst van Microsoft die voorkomt dat uw inbox vol raakt. Ook werkt Outlook.com met Web apps, waarmee u bijvoorbeeld een tekstbestand kan bekijken en bewerken in een browser.

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief