Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia: al uw automatisering onder 1 dak.

Nuttige tips van Acadia om succesvol te adverteren!

U kent ze vast wel, reclame uitingen op websites. Deze reclame uitingen kunnen onder andere gerealiseerd worden door banners. Banners zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van het internet, zij zorgen voor veel verkeer tussen websites. Acadia heeft speciaal voor u belangrijke tips op een rijtje gezet om succesvol met banners te adverteren. 

Tips van Acadia om succesvol met banners te adverteren:

Tip 1
Maak gebruik van een vraagstelling in reclame-uitingen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit de click through rate beïnvloed. Dit is het percentage van de mensen dat op uw advertentie klikt in verhouding met het totaal van de mensen dat uw advertentie ziet. 

Tip 2
Test verschillende types. Iedere doelgroep reageert anders. Het is daarom belangrijk om te testen wat werkt voor uw doelgroep. Wissel eens af tussen verschillende formaten, kleuren en teksten. Om bannerblindheid te omzeilen kunt u de banner afwijkende vormen meegeven zoals een afwijkend formaat of afwijkende vorm (bijvoorbeeld een parallellogram in plaats van een rechthoek).

Tip 3
Wanneer u websites gaat kiezen waar u wilt adverteren, kies dan websites die zo min mogelijk banners op de webpagina vertonen. Onderzoek heeft uitgewezen dat hoe minder banners er op een webpagina staan hoe meer uw banner “waard” is.

Voor meer informatie over banners, bel ons op 078 – 62 298 99

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief