Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia: ook voor al uw maatwerkapplicaties.

Acadia – Support, hulp op afstand

Via de website van Acadia is het mogelijk om een ‘hulp op afstand sessie’ op te zetten met een support medewerker van Acadia. Via de sessie is de support medewerker in staat om mee te kijken op uw scherm of om tijdelijk de controle van uw pc over te nemen. De support medewerker van Acadia zal u vervolgens vragen om naar www.acadia.nl/support te gaan waarmee de ‘hulp op afstand sessie’ kan worden gestart. Let op, support wordt alleen gegeven na telefonisch contact.

Uw computer wordt nu vanaf afstand overgenomen via bepaalde software. Op deze manier wordt een computerprobleem verholpen, zonder dat daarvoor iemand naar u toe hoeft te komen. Op deze manier worden bijvoorbeeld problemen opgelost op het gebied van e-mailinstellingen, printerinstellingen of internet instellingen.

Als u op enig moment de ‘hulp op afstand sessie’, om welke reden dan ook, wilt afbreken dan kunt u rechts onderaan op het icoontje drukken van het connectie scherm. De ‘hulp op afstand sessie’ zal dan direct beëindigd worden en u heeft direct weer de volledige controle over uw pc.

Een andere manier om support te kunnen krijgen is door te klikken op de ‘support’ knop onderaan de voorpagina van www.acadia.nl. U accepteert dan ook een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Acadia gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben. 

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief